U zoekt personeel

Al jaren is Shift at Work een betrouwbare en betrokken partner in de uitzendbranche. De roots van onze organisatie liggen van oorsprong in de logistieke sector, inmiddels zijn we veel meer dan alleen een logistiek uitzendbureau. 

Ook opdrachtgevers uit bijvoorbeeld de petrochemische industrie, productie, schoonmaak- en afvalverwerkingsbranche maken gebruik van onze dienstverlening. Daarnaast willen we actief meedenken met klanten door het opleiden van kundig, flexibel personeel, zodat kwaliteit op de werkvloer te allen tijde gewaarborgd is.

De kracht van Shift at Work ligt bij het uitzenden, payrollen en het werven en selecteren van tijdelijk personeel. Maar ook faciliteren we onze opdrachtgevers in de zomerperiode met enthousiaste vakantiekrachten!

Shift at Work bestaat uit een enthousiast en betrokken team, dat veel waarde hecht aan het persoonlijke contact met zowel uitzendkracht als opdrachtgever. Ons doel is om de medewerker te plaatsen die ook daadwerkelijk bij uw bedrijf en bedrijfscultuur past. Shift at Work beschikt over de volgende certificeringen: SNA / VCU / ECABO en NBBU. Voor u een garantie dat u zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0104110 als u meer informatie wenst. Onze diensten en de mogelijkheden lichten wij ook graag toe in een persoonlijk gesprek.

KL-DSC07176.jpg

Waarom werken met Shift at Work?

  • Opleiden

  • Doorgroeimogelijkheden

  • Verantwoordelijkheid

  • Afwisseling