Over ons

Over Shift At Work

Wie zijn wij

Shift at Work is specialist in het werven, selecteren en uitzenden van flexibel personeel. Het team van onze vestiging in Roosendaal bestaat uit: Ewelina Aerts, Agnieszka Mierzwiak, Paul Zonneveld.

Ons team staat dagelijks klaar voor alle vragen en zaken die spelen rond onze medewerkers, voeren kennismakingsgesprekken met sollicitanten en zijn met grote regelmaat aanwezig op de diverse werklocaties van onze mensen. Kortom: wij doen er alles aan om het onze medewerkers zo goed mogelijk naar de zin te maken en sollicitanten te begeleiden naar een mooie loopbaan!

KL-DSC07106.jpg

Onze voordelen

  • Opleiden

  • Doorgroeimogelijkheden

  • Verantwoordelijkheid

  • Afwisseling

Historie

In 2001 is het logistieke uitzendbureau Shift Logistics opgericht in Roosendaal. Een grote regionale speler in het Zuidwesten van Nederland, die vooral in de grote zeehavens en in warehouses actief was. In 2012 werd het bedrijf onderdeel van The Professionals Group, een groep van flex-bedrijven in de logistiek en in de beveiliging rondom het spoor.

De naam Shift Logistics werd in 2017 gewijzigd in Shift at Work.

In 2018 werd het failliete Visser in Apeldoorn overgenomen en werd voor het nieuwe bedrijf in Apeldoorn de reeds bestaande naam Shift at Work toegepast. Er werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Polsbroekpassage 3 in Zutphen en het bedrijf kreeg de vertrouwde kleuren rood, wit en grijs als huisstijl.

Shift at Work heeft 3 kernbegrippen: Betrouwbaar, Trots en Resultaat. Alle drie de begrippen zijn onderdeel van het dagelijks werkproces van alle mensen bij Shift.

Shift onderscheid zich van veel andere bedrijven door medewerkers geen baan de bieden, maar een loopbaan.

Gecertificeerde uitzendorganisatie

Al jaren is Shift at Work een betrouwbare en betrokken partner in de uitzendbranche. De roots van onze organisatie liggen van oorsprong in de logistieke sector, inmiddels zijn we veel meer dan alleen een logistiek uitzendbureau. Ook opdrachtgevers uit bijvoorbeeld de petrochemische industrie, productie, reinigings- en afvalverwerkingsbranche maken gebruik van onze dienstverlening. Daarnaast willen we actief meedenken met klanten door het opleiden van kundig, flexibel personeel, zodat kwaliteit op de werkvloer te allen tijde gewaarborgd is.

De kracht van Shift at Work ligt bij het uitzenden, payrollen en het werven en selecteren van tijdelijk personeel. Maar ook faciliteren we onze opdrachtgevers in de zomerperiode met enthousiaste vakantiekrachten!

Shift at Work bestaat uit een enthousiast en betrokken team, dat veel waarde hecht aan het persoonlijke contact met zowel uitzendkracht als opdrachtgever. Ons doel is om de medewerker te plaatsen die ook daadwerkelijk bij uw bedrijf en bedrijfscultuur past. Shift at Work beschikt over de volgende certificeringen: SNA / VCU / ECABO en NBBU. Voor u een garantie dat u zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0104110 als u meer informatie wenst. Onze diensten en de mogelijkheden lichten wij ook graag toe in een persoonlijk gesprek.