Waarom werken bij Shift at Work?

  • Opleiden

  • Doorgroeimogelijkheden

  • Verantwoordelijkheid

  • Afwisseling

Shift at Work

We bieden je geen baan, maar een loopbaan

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van flexibel personeel is Shift at Work uitgegroeid tot een ervaren speler in de uitzendbranche. De branches waarin wij actief personeel werven zijn logistiek, industrie, petrochemie en de schoonmaak. 

Daarnaast heeft Shift at Work in de 15 jaar een groot netwerk en klantportefeuille opgebouwd om jou te begeleiden naar een (nieuwe) baan! Bij Shift at Work letten wij niet alleen op je werkervaring en opleidingen, maar ook op de persoon achter het CV. Door onze persoonlijke aanpak proberen wij ons te onderscheiden van de rest en tijd te investeren in een goede screening vooraf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt in de juiste werkomgeving en je het beste in jezelf naar boven haalt.

KL-GettyImages-613535506.jpg

Werving, selectie en uitzenden van personeel

Shift at Work staat bekend als een betrokken uitzendorganisatie met hart voor de medewerker. Wij kijken verder dan alleen het cv.

Werkzekerheid

Werken voor Shift at Work betekent kiezen voor een perspectiefrijke loopbaan in de logistiek, productie, reinigings- of veiligheidsbranche. Wij kijken naar de specifieke kwaliteiten en voorkeuren van een kandidaat en zoeken naar de ideale werkplek voor onze kandidaat. Ben je op zoek naar een fulltime baan? Of werk je liever parttime, in de weekenden of alleen in vakantieperiodes? Alle opties zijn bij onze intercedenten bespreekbaar onder het genot van een bakje koffie.