Over ons

Over Shift At Work Oost

Aanpak

Shift at Work Oost is specialist in het werven, selecteren en begeleiden van logistiek personeel. Wij zijn continu op zoek naar personeel met power. Mensen die hard werken en die het verschil maken. Dit doen wij vanuit twee vestigingen in Nederland, in Zutphen en Roosendaal. Vanuit onze vestiging in Zutphen werken we voor logistieke bedrijven in Midden-Nederland, zoals Almere, Arnhem, Enschede en Tiel.

KL-DSC06574.jpg

Waarom werken met Shift At Work Oost?

  • VCA-certificaat

  • Plezier in je werk

  • Vrijheid

  • Afwisseling

Historie

In 2001 is het logistieke uitzendbureau Shift Logistics opgericht in Roosendaal. Een grote regionale speler in het Zuidwesten van Nederland, die vooral in de grote zeehavens en in warehouses actief was. In 2012 werd het bedrijf onderdeel van The Professionals Group, een groep van flex-bedrijven in de logistiek en in de beveiliging rondom het spoor.

De naam Shift Logistics werd in 2017 gewijzigd in Shift at Work.

In 2018 werd het failliete Visser in Apeldoorn overgenomen en werd voor het nieuwe bedrijf in Apeldoorn de reeds bestaande naam Shift at Work toegepast. Er werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Polsbroekpassage 3 in Zutphen en het bedrijf kreeg de vertrouwde kleuren rood, wit en grijs als huisstijl.

Shift at Work heeft 3 kernbegrippen: Betrouwbaar, Trots en Resultaat. Alle drie de begrippen zijn onderdeel van het dagelijks werkproces van alle mensen bij Shift.

Shift onderscheid zich van veel andere bedrijven door medewerkers geen baan de bieden, maar een loopbaan.