Accountmanager/
Recruiter

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van personeel voor logistiek en transport is Shift at Work uitgegroeid tot een ervaren speler binnen de uitzendbranche in de regio West-Brabant. Shift kan logistiek personeel en tijdelijke krachten binnen de logistieke sector, op alle niveaus voor u werven, selecteren en begeleiden. Bij Shift letten wij niet alleen op de werkervaring en opleidingen van een kandidaat, maar ook op de persoonlijkheid. Ons team is voor calamiteiten ook bereikbaar na kantoortijden en in het weekend. Zo kunnen wij direct helpen om vragen op te lossen.

Shift at Work zoekt:

Voor uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager/Recruiter m/v, die fulltime beschikbaar is, met als pré werkervaring binnen de uitzendbranche als Accountmanager/Recruiter, die de Nederlandse- en Engelse taal machtig is en in het bezit is van een rijbewijs en bij voorkeur een auto. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en planningsvaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten. Aan initiatief ontbreekt het je niet.

*Je onderscheidt je door je pro -actieve houding, je creativiteit en te denken van uit een teambelang.
*Jij kan zelfstandig werken, eerst de dingen zelf uitzoeken en dan pas vragen;
*Je bent stressbestendig;
*Je communiceert graag met mensen op een sociale manier.

Hoe ziet je functie eruit: 
Na een kort dagelijks overleg met de hoofdvestiging in Roosendaal ben je veel bij onze klanten in Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Moerdijk en Rotterdam. Jouw verantwoordelijkheden liggen bij het op maat bedienen van een de opdrachtgevers door het vinden van de beste kandidaten en deze voor langere tijd aan ons te binden. Als Accountmanager/Recruiter bij Shift ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Je bent intermediair tussen opdrachtgever en uitzendkracht en gaat voor de match tussen deze partijen. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep uitzendkrachten te beheren. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen schrikken je niet af. Je rapporteert aan de manager. Daarnaast onderneem je sales acties richting potentiële nieuwe opdrachtgevers en ben je niet bang de telefoon te pakken en een afspraak in te plannen voor een kennismaking.

Ons aanbod:
Naast goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, pensioenregeling, zijn wij bereid om in jouw ontwikkeling te investeren. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd:
Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief voorzien van CV.