vacature

Logistiek medewerker Fulltime en Parttime

Apeldoorn

  • Apeldoorn
  • Logistiek medewerker
  • Fulltime

Meer informatie?

Snel aan de slag

Wij zijn per direct op zoek naar Logistiek medewerkers voor het laden en/of lossen van zeecontainers bij verschillende klanten in het midden en oosten van Nederland.

Werkzaamheden

Ook zal je binnen deze functie diverse andere werkzaamheden uitvoeren binnen de logistieke sector bij onze klanten zoals het overpakken, etiketteren, sealen, stickeren of het ompakken van dozen.

Met een team van 2-3 personen ga jij op pad naar verschillende klanten in het midden en oosten van Nederland. De vertrekplaats is vanuit ons kantoor in Apeldoorn of bij een opstapplaats bij jou in de buurt. Rond 06.00 uur ’s morgens begin je vaak bij de eerste klant, dit betekend dat je ruim voor die tijd vertrekt om op tijd te zijn. De inhoud van de containers zijn steeds wisselend. (van zakgoed tot kleine doosjes)

Wat verwachten wij van jou

  • Is bereid om alle voorkomende werkzaamheden in de logistiek uit te voeren
  • Is flexibel in de omgang en werktijden
  • Is gewend om stevig aan te pakken
     

Wat mag je van ons verwachten?

Een stoere en logistieke baan in een leuk en gezellig team. Hierin kan je doorgroeien naar een rol als Aspirant Voorman of Voorman waarbij een hoger salaris past!

Naast een goed salaris, vinden wij het ook belangrijk dat jij je kan ontwikkelen en kan doorgroeien. Zo bieden wij cursussen aan zoals, VCA en als hef- en reachtruckchauffeur. Daarnaast vinden wij het belangrijk om regelmatig gesprekken te voeren met elkaar om te kijken hoe het gaat en om te kijken of je nog blij bent met je baan.

Uiteraard mag onze vrijdagmiddag borrel in onze bar niet ontbreken en organiseren wij een aantal keer per jaar leuke activiteiten. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met  nummer 055 - 700 12 90 of solliciteer.