Logistieke vacatures in Bergen op Zoom

Werken in de logistiek is nog steeds heel populair. Gelukkig groeit ook het aantal logistieke vacatures de laatste tijd flink. Dat is op zich niet verwonderlijk, want de logistiek is een branche die constant in beweging is – letterlijk én figuurlijk. Daarom biedt de logistieke sector veel kansen, zeker in de regio Bergen op Zoom. Niet alleen als je vrachtwagenchauffeur, orderpicker of heftruckchauffeur bent, maar ook voor bijvoorbeeld logistiek managers en teamleiders. Daarnaast maakt Value Added Logistics een grote groei door: het labelen, verpakken of ompakken van goederen. Ook in deze tak van de logistiek zijn volop vacatures.

Logistiek Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom is van oudsher veel werk te vinden in de logistiek. De havens van zowel Rotterdam als Antwerpen zijn immers vlakbij en ook de maakindustrie is nog steeds volop te vinden in deze regio. Al deze bedrijven hebben vaak logistieke vacatures in Bergen op Zoom en voor het vervullen van deze vacatures maken ze graag gebruik van Shift Logistics.

De beste logistieke vacatures

Shift Logistics is gevestigd in Roosendaal en werkt in heel Zuid-West-Nederland, dus ook in Bergen op Zoom. De consultants van Shift Logistics hebben goede connecties bij veel bedrijven in de regio, waardoor ze altijd de beste logistieke vacatures hebben. En om die vacatures in te vullen, zoeken ze logistieke aanpakkers met een relevante opleiding of werkervaring, die graag werken voor toonaangevende bedrijven in Bergen op Zoom en omgeving.

Nieuwe baan in de logistiek

Ben jij op zoek naar een nieuwe job in de logistiek? Dan is Shift Logistics op zoek naar jou. We hebben logistieke vacatures op lager, middelbaar én hoger niveau, dus er is altijd een baan die bij jouw wensen en ervaring past. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn prima, want Shift Logistics hanteert de cao van de uitzendkoepel NBBU. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is. Wel zo prettig!

Neem contact op!

We zijn altijd op zoek naar logistieke toppers. Bekijk dus snel de logistieke vacatures in Bergen op Zoom op onze site of upload je cv. Heb je vragen voor ons? Neem gerust even contact op. We helpen je graag verder bij het zoeken naar jouw nieuwe baan.