Shift at Work T. 088 - 0104110

Eerste logo Tweede logo Derde logo Vierde logo

Shift Logistics went alle renners van de Jeugdronde veel succes toe!

De Nationale Jeugdronde Roosendaal is een fietsevenement voor jongeren van 10 tot en met 14 jaar, dat dit jaar plaatsvindt van 26 juli t/m 31 juli 2016. Shift Logistics heeft ook dit jaar weer haar eigen wielerploeg. Ons team is één van de maar liefst  33 ploegen. Samen gaan zij koersen door het prachtige landschap van West-Brabant en Noord-België. In totaal leggen zij gedurende deze week ongeveer 250 kilometer af. Ook dit jaar hebben we weer hoge verwachtingen van onze eigen wielerploeg. Shift Logistics vindt het erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in West-Brabant en met name Roosendaal en wij moedigen geweldige initiatieven zoals de Jeugdronde enorm aan!

Wij wensen alle organisatoren, vrijwilligers, jongens en meiden en natuurlijk met name ons eigen team van Shift Logistics ENORM veel SUCCES en mooi weer toe!

Veel plezier!IMG_3228 (002)

Geef een reactie